Forrás: Pásztor Tünde

Joghurtos tonhalsaláta

Joghurtos tonhalsaláta

A salátákat megmossuk, szárazra rázzuk, azután egy salátástálban összekeverjük. A retket megtisztítjuk, és cikkekre vágjuk. A tonhalnak leöntjük és felfogjuk a levét,
mert szükségünk lesz rá az öntet elkészítéséhez. A salátát
meghintjük a retekcikkekkel meg a tonhaldarabkákkal,
majd hideg helyre tesszük. Az öntethez a tonhal levét
összekeverjük a joghurttal, megsózzuk, zúzott fokhagymával és pár csepp citromlével ízesítjük. A salátát
tálalás előtt megszórjuk friss csírával, és meglocsoljuk
az öntettel.

kaloria 170 CAL
ido 10 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink