Forrás: Pásztor Tünde

Káposztás harcsa

Káposztás harcsa

A kockákra vágott húsos szalonnát megpirítjuk, rádobjuk a finomra vágott hagymát, és kissé megpároljuk. Sóval, pirospaprikával, babérlevéllel, apróra vágott friss majoránnával és borsikafűvel ízesítjük. Rátesszük a
körülbelül fél centi vastagra összevágott fejes káposztát, hozzáadjuk a kis kockákra vágott burgonyát, s az egészet
összepároljuk.
Közben a harcsát körülbelül 2 × 2 cm-es kockákra vágjuk, paprikás lisztben megforgatjuk, azután kevés olajon elősütjük. Amikor a káposzta és a burgonya majdnem megpuhult, hozzáadjuk a halat is, úgy pároljuk készre. Az utolsó pillanatban utóízesítjük, és belefőzzük a kisebb kockára vágott sonkát. Tálaláskor szép, piros kápiaszeletekkel díszítjük.

kaloria 750 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.