Kókuszos gyümölcskocka
A vajból, a lisztből, 15 dkg cukorból, a kókuszreszelék feléből, egy csipetnyi sóból, és a tojásokból sima tésztát gyúrunk, azután fóliába csomagolva kb. 30 percig pihentetjük a hűtőszekrényben. A tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, sütőpapírral kibélelt 35×40 cm-es tepsibe tesszük.
Közben a pudingporból a tejjel meg a cukorral a szokásos módon sűrű pudingot főzünk. Az edényt lehúzzuk a
tűzről, a krémet hagyjuk megdermedni. Amikor kihűlt, beleforgatjuk a kemény habbá vert tejszínt és a kókuszreszeléket. A masszát a tésztalapra simítjuk, majd
180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.
A gyümölcsöket megmossuk, megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk. Tetszés szerint kidíszítjük vele a süteményt, végül megszórjuk kókuszreszelékkel.