Lazacsteak parajos tésztával és vajon sült gyümölcsökkel

Besózzuk a négy szeletre vágott lazacot.

Egy tepsibe sütőpapírt terítünk, olívaolajjal lekenjük. Ráfektetjük a halszeleteket, meglocsoljuk olívaolajjal, és 180 fokon 10-15 perc alatt megsütjük.

Közben bő sós vízben kifőzzük a tésztát. Öt deka vajon megfonnyasztjuk a parajt, erre szedjük rá a metéltet. Sóval, borssal, frissen őrölt szerecsendióval fűszerezzük.

Egy másik serpenyőben a maradék vajon megsütjük a kicsumázott, héjastul cikkekre vágott almát, a két feldarabolt datolyaszilvát (pár szeletet félreteszünk a tálaláshoz). Pici sóval, esetleg gondolatnyi cukorral ízesíthetjük.

Tálalásnál a félretett datolyaszilva-szeletekkel és karambolával díszítjük.

Avokádóhab füstölt lazaccal és uborkával

kaloria 750 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.