Libamáj lyoni módra, pirított burgonyával

Libamáj lyoni módra, pirított burgonyával

A hártyáitól és erektől megtisztított libamájat szeletekre vágjuk, tálba helyezzük, ráreszeljük a fokhagymát, és annyi tejet öntünk rá, hogy ellepje. Két órára a hűtőbe
tesszük. A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk, és sós vízben félpuhára főzzük. Leszűrjük, és félretesszük. A vöröshagymát megtisztítjuk, és vékony karikákra
szeleteljük. A májszeletekről papírtörlővel leitatjuk a nedvességet. Sózzukborsozzuk, majd olajjal kikent serpenyőben a szeleteket aranybarnára sütjük. Egy
másik serpenyőben megsütjük a burgonyát. A hagymát liszttel megszórjuk, és olajban ropogósra sütjük. Tálaláskor a sült burgonyát a tányérokra halmozzuk, körberakjuk a májszeletekkel, a tetejére tesszük a pirított hagymát.

kaloria 570 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.