Majoránnás csirkemájleves sütőtökkel

Kevés zsiradékon üvegesre sütjük a felaprított vöröshagymát. Hozzáadjuk a majoránnát, a lereszelt fokhagymát, a kockára vágott tököt. Hozzátesszük a felkockázott zellergumót és a feldarabolt zellerlevelet vagy -szárat is. Amikor már félig puha a tök, hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt csirkemájat, és addig sütjük együtt, míg meg nem pirul minden oldala. Meghintjük a liszttel vagy keményítővel, elkeverjük, és felengedjük egy liter vízzel vagy alaplével. Kis lángon, gyakran megkeverve
felfőzzük, közben sózzuk.

kaloria 180 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.