Málnahab pohárban

  1. Kikeverjük a tejfölt a málnaszörppel.
  2. Három deci tejszínt kemény habbá verünk másfél evőkanál porcukorral és egy csomag habfixálóval.
  3. Egy nagy tálban óvatosan összeforgatjuk a málnaszörpös tejfölt a tejszínhabbal, és belevegyítjük fagyosan a málnát is (pár szép szemet félreteszünk díszítésre).
  4. Poharakba vagy egy nagy tálba töltjük, és berakjuk a hűtőszekrénybe legalább három órára.
  5. Tálalás előtt a maradék tejszínt habbá verjük fél evőkanál porcukorral, ebből adagolunk a tejfölös málna tetejére.
  6. Megszórjuk liofilizált málnával, mézes kekszet adunk mellé.
kaloria 320 CAL
ido 195 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.