- 180 fokra előmelegítjük a sütőt. A tészta hozzávalóit tálba tesszük, és gyorsan omlós tésztát gyúrunk belőle. Lisztezett deszkán kinyújtjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük. A tésztát a sütő középső részében körülbelül 15 percig sütjük.
- Közben a pudingport simára keverjük 8 evőkanálnyi tejjel. A maradék tejet a tejszínnel együtt felforraljuk. Hozzáadjuk a simára kevert pudingport, és a szokásos módon pudingot készítünk. A hűlő krémet habverővel többször megkeverjük, hogy ne csomósodjon össze. Végül a pudingot a kihűlt tésztalapra simítjuk, és körülbelül 2 órát hagyjuk dermedni a hűtőszekrényben.
- A pudingréteget csinosan kirakjuk a megmosott és felaprított gyümölcsökkel. A csomagoláson lévő utasítás szerint elkészítjük a tortazselét, és óvatosan bevonjuk vele a gyümölcstortát.
Hozzávalók
1 személyre