Mazsolás rizzsel töltött káposztatekercsek tüzes mártásban
Megfőzzük a rizst. Az olajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, fokhagymát, majd rádobjuk a mazsolát, összesütjük. Összekeverjük a rizst a hagymás mazsolával, a durvára vágott magokkal, sózzuk, korianderrel ízesítjük, teljesen kihűtjük. Nyolc szép káposztalevelet blansírozunk, majd a vastag, középső erüket elvékonyítjuk. Ezekre kanalazzuk a diós rizst, feltekerjük, fogpiszkálóval megtűzzük. Két és fél evőkanál vajat felforrósítunk egy serpenyőben, átsütjük rajta a roládokat. A maradék vajon megpároljuk az apróra vágott csilit. Ráöntjük az alaplevet és a tejszínt, összeforraljuk, besűrítjük. Vajjal kikent formába tesszük a káposztatekercseket, ráöntjük a
mártást, majd 200 fokos sütőben körülbelül 45 percig sütjük. Összevágott snidlinggel megszórjuk, barna kenyérrel tálaljuk.