Meggytorta

Meggytorta

A vajat a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a darált diót és a 4 tojássárgáját. A presszókávét a kakaóval
és 6 evőkanál cukorral sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A
mazsolát rumba áztatjuk. A kikevert vajhoz hozzáadjuk a
kakaós kávét, a rumos mazsolát, a magozott, lecsurgatott
meggyet és a tojások nagyon keményre felvert habját.
Egy 2 literes lábost vajjal kikenünk, darált dióval meghintjük. Belesimítjuk a masszát. Egy éjszakára hűtőbe tesszük (nem fagyasztjuk). Fogyasztás előtt üvegtálra borítjuk, gazdagon bevonjuk keményre felvert édes tejszínhabbal. A tetejét díszíthetjük meggyszemekkel.

kaloria 400 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.