Mézes-mustáros zöldségek

Meghámozzuk, és hosszú csíkokra vágjuk a zöldségeket.

Sós vizet forralunk egy fazékban, az édesburgonya kivételével beledobjuk az összes zöldséget, és az újraforrás után két-három percig forraljuk, utána leszűrjük, lecsöpögtetjük.

Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk. Beleöntjük az előfőzött zöldségeket az édeskrumplival együtt, ráöntjük a mézet, az olívaolajat, a mustárt, rámorzsoljuk a kakukkfüvet, és kézzel jó alaposan összekeverjük. 200 fokra előmelegített sütőben jól átsütjük.

Bazsalikomos-zöldborsós sült tészta roppanós zöldekkel

kaloria 220 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink