Nyári zöldségkrémleves

Meghámozzuk, kockára vágjuk a hagymát és a zöldségeket. Az összeset beleszórjuk egyszerre egy fazékba, öntünk rá három evőkanál olívaolajat, és kevergetve pároljuk. Ha már kicsit megpuhultak a zöldségdarabok, és itt-ott már meg is pirultak, öntünk rá annyi vizet, amennyi ellepi. Sózzuk, és fedő alatt addig főzzük, míg az összes zöldség meg nem puhul. Beleszórjuk az összevágott zöld fűszert, és botmixerrel pürésítjük. Ha túl sűrű lenne, öntünk még hozzá vizet, és azzal kiforraljuk. Megkóstoljuk, ha szükséges, adunk még hozzá sót, és darálunk rá fekete borsot.

kaloria 90 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink