Forrás: Pásztor Tünde

Paradicsomos makaróni

  1. Meghámozzuk a paradicsomot, kivesszük a magját, utána feldaraboljuk. Beletesszük egy serpenyőbe, amibe előzőleg beleöntöttük az olajat. Megsózzuk, és takarékon, fedő alatt 20 percig főzzük.
  2. Közben bő, lobogva forró, sós vízben kifőzzük a makarónit, leszűrjük, és kiöntjük egy tálba. Rögtön hozzáadjuk a megmosott és apróra vágott mentaleveleket, alaposan összekeverjük, megszórjuk a reszelt juhsajttal. Ráöntjük a tésztára a paradicsomszószt, jól összekeverjük, és csak néhány perc múlva tálaljuk, hogy az ízek addigra összeérjenek.

Cseréptálban sült makaróni

Makarónikoszorú

kaloria 500 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink