Forrás: Pásztor Tünde

Pecsenyemájas köleskása birsalmával, zöldségekkel

  1. Megmossuk a birset, félbevágjuk, kiszedjük a csutkát. Héjastul másfél centis kockákra vágjuk. Megfuttatjuk a libazsíron.
  2. Rátesszük a meghámozott, feldarabolt sárgarépát, majd rövid idő múlva hozzárakjuk a három-négy darabba vágott, megtisztított májat, a felkarikázott zellerszárat, valamint a felkockázott lila hagymát. Készre pároljuk.
  3. Sóval, borssal, felaprított petrezselyem zöldjével ízesítjük. Váltott vízben többször alaposan átmossuk a kölest, és két-háromszoros sós vízben puhára főzzük. Hozzákeverjük a májas raguhoz.

Burgonyával főtt mustáros csirkemáj

kaloria 740 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink