Rétessel bélelt rétes

Rétessel bélelt rétes

A túrót kikeverem a tojásokkal, a cukor egyharmad részével, a citromhéjjal, a mazsolával és a vaníliás cukor felével. A leszűrt meggyhez hozzákeverem a fahéjat, a cukor következő harmad részét meg egy kevés zsemlemorzsát. A tejet felforralom a maradék cukorral, reszelt narancshéjjal és vaníliás cukorral ízesítem, majd annyi darált mákot keverek hozzá, hogy sűrű massza
legyen belőle. A háromfajta tölteléket külön-külön, egy-egy olajozott réteslapon elterítem, és óvatosan feltekerem. Az így kapott három rétest ráteszem a negyedik, vékonyan beolajozott réteslapra, és lazán felcsavarom. A vaskos
rétesrúd tetejét is megkenem kevés olajjal, majd előmelegített sütőben, 160 fokon, 15-20 percig sütöm.

kaloria 550 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.