Forrás: Pásztor Tünde

Ricottapalacsinta narancsos gyümölcssalátával

A GYÜMÖLCSSALÁTÁHOZ:

A hozzávalók ára 2017 augusztusi árakon nyolc személyre: 3000 Ft – A hozzávalókat 8 személyre kalkuláltuk. – Meghámozzuk és kimagozzuk a dinnyét, a húsát vékony szeletekre vágjuk. Megmossuk és leszárítjuk az áfonyát. Kipréseljük a narancsok levét, összekeverjük a két csomag vaníliás cukorral, négy evőkanál cukorral, a narancslikőrrel és a csíkokra vágott mentával. Összekeverjük az áfonyát a dinnyével, ráöntjük a narancsos öntetet, és jól elkeverjük. Hideg helyen hűtjük legalább félórát.

A PALACSINTÁHOZ:

Szétválasztjuk a tojásokat. A fehérjéket habbá verjük a négy evőkanál cukorral. Összekeverjük a ricottát a hat tojássárgájával és a vaníliás pudingporokkal. Óvatosan beleforgatjuk a habot is. Palacsintasütőben felforrósított vajon kis tallérokat sütünk a tésztából.

kaloria 470 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

8 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink