Forrás: Pásztor Tünde

Roston sült karaj olívás mozzarellával töltve, sóskás bébirépával körítve

Roston sült karaj olívás mozzarellával töltve, sóskás bébirépával körítve

Gyengéden kiklopfoljuk a hússzeleteket. Vékonyra szeleteljük a sajtot, az olajbogyókat keresztben néhány vékonyabb karikára vágjuk. Lefektetjük a kivert húsokat, sózzuk-borsozzuk, mindegyiknek a felére teszünk 1-1 szép szelet mozzarellát s egy evőkanálnyi összevágott olajbogyót. Ráhajtjuk a töltetlen felet, majd fogpiszkálóval összetűzzük. Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és mindkét felüket pirosra sütjük benne.
A megtisztított répát megpároljuk a vajon (kicsit maradjon
ropogós). Mellédobjuk a sóskát, s 1-2 perc alatt megfonnyasztjuk. Sóval és frissen őrölt fehér borssal ízesítjük.

kaloria 610 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.