Forrás: Pásztor Tünde

Savanyú káposztával töltött tarja

Savanyú káposztával töltött tarja

A savanyú káposztát kiöblítjük, kevés köménymagos vízben megpároljuk, majd hozzákeverjük a kockákra vágott sonkát meg a fél karikákra szeletelt pórét.
A hússzeleteket jól kiklopfoljuk, enyhén megsózzuk,
megtöltjük a káposztával, azután félbehajtjuk, és hústűvel
megtűzzük. A húst ezután paprikás lisztbe mártjuk, és
kiolajozott tűzálló tálba helyezzük. Kevés vizet öntünk alá,
és gyakori locsolgatás mellett a 160 fokos sütőben 50-60 perc alatt készre sütjük.

kaloria 350 CAL
ido 90 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink