Forrás: Pásztor Tünde

Sertéskaraj túrókrémes paprikával

  1. Enyhén kiveregetjük a karajt. Sóval-borssal bedörzsöljük, majd kevés olajon mindkét oldalukat pirosra sütjük.
  2. Összekeverjük a kétféle túrót a krémsajttal, a zúzott fokhagymával, a finomra vágott petrezselyem zöldjével. A gyufára vágott sárgarépával dúsítjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A paprikát megmossuk, levágjuk a végét, kivágjuk a csutkáját, kikaparjuk a magokat. A hegyes végéből is levágunk egy picit, és megtöltjük a túrókrémmel. Félcentis karikákra vágva adjuk a pecsenye mellé.

TRÜKK

A töltött paprikákat jó előre elkészíthetjük, alufóliába csomagolva akár napokig is eláll a hűtőszekrényben – így tényleg csak pár perc lesz a vacsora összedobása.

Roston sült karaj parajos gombarizottóval

Mustáros karaj kolbásszal, szalonnával, sonkával

kaloria 520 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink