- Enyhén kiveregetjük a karajt. Sóval-borssal bedörzsöljük, majd kevés olajon mindkét oldalukat pirosra sütjük.
- Összekeverjük a kétféle túrót a krémsajttal, a zúzott fokhagymával, a finomra vágott petrezselyem zöldjével. A gyufára vágott sárgarépával dúsítjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A paprikát megmossuk, levágjuk a végét, kivágjuk a csutkáját, kikaparjuk a magokat. A hegyes végéből is levágunk egy picit, és megtöltjük a túrókrémmel. Félcentis karikákra vágva adjuk a pecsenye mellé.
TRÜKK
A töltött paprikákat jó előre elkészíthetjük, alufóliába csomagolva akár napokig is eláll a hűtőszekrényben – így tényleg csak pár perc lesz a vacsora összedobása.