Spenótrolád

Spenótrolád

A megtisztított spenótot megfőzöm, leszűröm, majd apróra vágom. Elkeverem a tojások sárgájával, a liszttel, a tört
fokhagymával, a sóval. Hozzáadom a kemény habbá felvert tojásfehérjéket. Kizsírozott tepsiben úgy sütöm meg, mint a piskótát, 180 fokos sütőben, 10-12 perc alatt. Ha kész, még melegen feltekerem roládnak.

Sajtkrém

A krémhez lereszelem a keményre főzött tojást, a sajtot meg a vöröshagymát. A puha vajat kikeverem, majd a hozzávalókkal együtt – ha szükséges, ízesítve – krémmé dolgozom össze. A kihűlt spenótroládot megtöltöm a sajtkrémmel, és tálalásig a hűtőben érlelem. Felszeletelve
kínálom.

kaloria 360 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink