- Felforrósított zsiradékon üvegesre pirítjuk a finomra vágott hagymát. Rárakjuk a paprikakrémet, az őrölt pirospaprikát, a zúzott fokhagymát meg a kockára vágott marhahúst. Elkezdjük pirítani. Ha már engedett egy kis levet, megsózzuk, és rövid lével félig puhára pároljuk (ha nagyon elfogyna alóla a szaft, mindig pótoljuk egy kis vízzel). Hozzáadjuk a felkockázott dagadót is, és együtt addig főzzük, míg majdnem meg nem puhul az összes hús. Beletesszük a felkockázott sütőtököt. Az utolsó pár percre még beleszórjuk a félkarikákra vágott póréhagymát és a felcsíkozott kelleveleket is.
- Kevés zsiradékon megpirítjuk a tarhonyát, sózzuk, és kétszeres mennyiségű vízzel felengedjük. Kis lángon addig pároljuk, míg fel nem szívja az összes vizet, és meg nem puhul.
Hozzávalók
4 személyre