Forrás: Vidék íze

Baconos fasírt zöldségraguval

Összekeverjük a darált húst az áttört burgonyával, a tojással, a finomra vágott petrezselyem zöldjével és vöröshagymával, a zúzott fokhagymával, és sózzuk-borsozzuk. Kis rudakat formázunk belőle. Mindegyiket betekerjük egy-egy szelet húsos szalonnába. Kevés forró olajon megsütjük a rolókat. Félretesszük, melegen tartjuk.

A serpenyőbe dobjuk a feldarabolt zöldségeket, kevergetve, fedő nélkül megpirítjuk. Végül hozzáadjuk a finomra vágott kaprot, sózzuk és borsozzuk. A baconos húsrudacskákkal tálaljuk.

Fasírttekercs parajos tojáslepénnyel töltve

Céklás fasírt tört burgonyával

 

kaloria 490 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

6 személyre

Forrás: Vidék íze

Ajánlataink