Forrás: Pásztor Tünde

Sütőtökös húsosfazék tarhonyával

  1. Felforrósított zsiradékon üvegesre pirítjuk a finomra vágott hagymát. Rárakjuk a paprikakrémet, az őrölt pirospaprikát, a zúzott fokhagymát meg a kockára vágott marhahúst. Elkezdjük pirítani. Ha már engedett egy kis levet, megsózzuk, és rövid lével félig puhára pároljuk (ha nagyon elfogyna alóla a szaft, mindig pótoljuk egy kis vízzel). Hozzáadjuk a felkockázott dagadót is, és együtt addig főzzük, míg majdnem meg nem puhul az összes hús. Beletesszük a felkockázott sütőtököt. Az utolsó pár percre még beleszórjuk a félkarikákra vágott póréhagymát és a felcsíkozott kelleveleket is.
  2. Kevés zsiradékon megpirítjuk a tarhonyát, sózzuk, és kétszeres mennyiségű vízzel felengedjük. Kis lángon addig pároljuk, míg fel nem szívja az összes vizet, és meg nem puhul.

Baconos fasírt zöldségraguval

Mediterrán csirkeragu

Bolognai raguval töltött cukkini

kaloria 1050 CAL
ido 120 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.