A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a három tojást, kicsi sót és annyi vizet, hogy kemény tésztát tudjunk gyúrni. Ha szépen kidolgoztuk, hagyjuk öt percig pihenni cipóvá formázva a deszkán, majd tésztanyújtó géppel vagy sodrófával vékonyra kinyújtjuk.
Felvágjuk körülbelül 20 × 10 cm-es lapokra, és bő, sós vízben kifőzzük. Összekeverjük a túrót a porcukorral, a tejföllel, a tojással, a megmosott mazsolával, pici fahéjjal, csipetnyi sóval.
Egy kis tepsi alját kizsírozzuk, beleteszünk egy réteg kifőtt tésztát, kenünk rá a túróból, és így folytatjuk a tepsi tetejéig. A tetejére tészta kerüljön.
Közben zsírral locsolgatjuk, a maradékot a tetejére öntjük. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és szép pirosra sütjük. Ha langyosra hűlt, kockára vágva tálaljuk.