Tészta
A tészta hozzávalóit gyúrjuk össze, osszuk 4 részre, és egy nagy tepsi hátulján süssünk négy lapot.
Alsó krém
Az alsó krémréteget a következőképp készítsük el. A szilvát vágjuk apró darabokra, majd a vízzel, cukorral és a fahéjjal főzzük puhára. Mikor kihűlt, a főzött szilva levével keverjük ki csomómentesre a pudingport, adjuk hozzá a szilvadarabokat, és addig főzzük, míg sűrű krémet kapunk. (Ha túl leveses a szilva, akkor 2 evőkanál étkezési keményítővel sűríthetjük.) A krémet kenjük az alsó lapra, helyezzük rá a második lapot, és hagyjuk teljesen kihűlni.
Középső krém
A középső krémhez a pudingport főzzük meg 3 dl tejben, tegyük félre hűlni. A vajat keverjük ki a cukorral, a rummal vagy rumaromával, majd a kihűlt pudinggal. Ezt a krémet kenjük a szilvás lap fölé, majd fedjük be a harmadik lappal.
Felső krém
A felső krémréteghez a középsőhöz hasonlóan készítsük el a krémet, de az apróra vágott aszalt szilvát is dolgozzuk bele. Kenjük a harmadik lapra, majd fedjük be a negyedik lappal.
Bevonó
A tetejét csokimázzal díszítsük.