Szivárványos sajtkocsonya
Beáztatjuk kevés vízbe a zselatinlapokat. A paprikákat apró kockákra vágjuk. Összekeverjük a kétféle
krémsajtot, beledolgozzuk a kicsavart és forró vízben feloldott zselatint. A tálaláshoz félreteszünk maréknyi paprikát, némi kakukkfüvet és tökmagot, a többit belekeverjük a sajtos masszába. Sózzuk-borsozzuk. A mozzarellát szeletekre vágjuk. Egy szögletes formát kibélelünk átlátszó fóliával. Az alját kirakjuk a mozzarella harmadával, rásimítjuk a sajtkrém harmadát, majd ezt még kétszer megismételjük. 3-4 órára a hűtőbe tesszük dermedni. Összekeverjük az ecetet sóval és őrölt fehér borssal, beleszórjuk a finomra vágott hagymát, végül habverővel apránként beledolgozzuk a kétféle olajat. Kiborítjuk a formából a megdermedt sajtot, a félretett zöldségekkel díszítjük. Külön edényben kínáljuk mellé a mártást.