Tandori rakott zöldség

Előkészítjük a zöldségeket. Megtisztítjuk, szükség szerint hámozzuk, majd vékonyra szeleteljük mindet.

A csicseriborsó-konzervet leszűrjük, átöblítjük a borsót, azt is hozzákeverjük a zöldségekhez.

Mindet egy keverőtálba tesszük, sóval és borssal fűszerezzük, és így hagyjuk állni 20 percet. Utána átkeverjük, leöntjük alóla a levet, amit eresztett

Belekeverjük a fűszerkeveréket és a joghurtot. Átöntjük egy olajjal kikent tepsibe, és 180 fokos sütőben 20-25 percig sütjük. Ezt is friss korianderrel tálaljuk.

Diós-mandulás gombafasírt zöldborsós karfiolrizzsel

 

kaloria 300 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink