Forrás: Pásztor Tünde

Tarkababos sertésragu

Tarkababos sertésragu

Az előzőleg beáztatott babot feltesszük főni annyi sós vízben, amennyi ellepi. (Ha elfő róla a víz, mindig pótoljuk egy kevéssel.) A húst felkockázzuk, majd kevés zsiradékon hirtelen megpirítjuk. Rádobjuk a finomra vágott hagymát, egy darabig tovább pirítjuk, zúzott fokhagymával és sóval ízesítjük. Egy kevés vizet aláöntve szakaszosan puhára pároljuk, a végén rövid levet hagyunk rajta. Hozzáöntjük a megfőzött babot a levével együtt, beletesszük a kockákra vágott paprikákat meg a finomra aprított zöldfűszereket, így pároljuk készre.

kaloria 440 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink