Forrás: Pásztor Tünde

Tejszínben sült gombával töltött paprika

Megfőzzük a rizst a szokásos módon. Összevágjuk a hagymát, megfuttatjuk a zsiradékon. Rádobjuk a felaprított gombát. Sózzuk-borsozzuk, finomra vágott petrezselyem zöldjével ízesítjük. Addig főzzük, míg el nem fövi a levét. Hozzákeverjük a rizshez. Amikor már langyosra hűlt, belevegyítjük a tojást.

A paprikák végét levágjuk, kiszedjük a magokat, és betöltjük a gombás masszát. Egy tűzálló tálat vajjal kikenünk, belefektetjük a megtöltött paprikákat. Meglocsoljuk a tejszínnel, és 170 fokos sütőben jó félóra alatt készre sütjük.

kaloria 390 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink