Tészta
A tészta hozzávalóit gyúrjuk össze annyi langyos tejjel, hogy jól nyújtható legyen. Osszuk ketté, nyújtsuk ki, és közepes tepsiben süssük ki a két lapot.
Az egyik barna lapot kenjük meg a krém felével, majd tegyük rá a piskótát. A maradék krémmel vonjuk be, és tegyük rá a másik lapot. Szórjuk meg a tetejét porcukorral vagy fedjük be csokimázzal.
Piskóta
A piskótához a tojások sárgáját keverjük habosra a cukorral, felváltva adjuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet
meg a kemény habbá vert tojásfehérjét. A tésztát öntsük a sütőpapírral kibélelt tepsibe, s a szokásos módon süssük
meg a piskótát.
Krém
A tejet a liszttel állandó kevergetés közben főzzük sűrű krémmé. Ha kihűlt, keverjük hozzá a margarint, a cukrot és a vaníliás cukrot. Alaposan kavarjuk ki könnyű krémmé.