Zöldbab zsályás gnocchival

Zöldbab zsályás gnocchival

Megmossuk és megtisztítjuk a zöldbabot, feldaraboljuk,
sós, forró vízben tíz percig főzzük, majd leszűrjük. Egy
serpenyőben felforrósítunk 2 evőkanál olajat, és a kész
gnocchikat átforrósítjuk benne (ha szeretjük, meg is piríthatjuk). Kiszedjük, félretesszük. A serpenyőbe beleöntjük a másik két kanál olajat, és megpirítjuk benne a finomra vágott hagymát. Ha már üveges, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a felaprított zsályát is. Egy perc múlva rátesszük a zöldbabot és a meghámozott, felkockázott paradicsomot. Sóval, fehér borssal ízesítjük. Alaposan összeforraljuk, majd ebbe a fűszeres zöldségraguba beleforgatjuk a gnocchikat.

kaloria 330 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.