Forrás: Vidék íze

Zöldborsós-mentás csirkeragu rizzsel

Feltesszük főni a rizst.

Kisebb kockákra vágjuk a csirkehúst, majd kevés zsiradékon körbepirítjuk, félig megsütjük a húsdarabokat. Ráöntjük a zöldborsót, és addig pároljuk, míg majdnem kész minden. Ekkor adjuk csak hozzá a nagyobb kockákra szabott lila hagymát és póréhagymát, a zúzott fokhagymát meg az összevágott mentát. Pár percig együtt sütjük.

Ha kész, hozzáforgatjuk a megfőtt rizst.

TRÜKK:

Ha fagyasztott zöldborsóból készítjük, akkor csak forrázzuk le, úgy keverjük a kész ételhez, mert annak csak nagyon rövid főzésre van szüksége.

Zöldborsós kosárka

Sajtkérgen sült csirkemell zöldborsós burgonyalepénnyel

kaloria 500 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vidék íze

Ajánlataink