Zöldborsós tojáspörkölt galuskával

  1. A finomra vágott hagymát olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot. Megszórjuk a fűszerpaprikával, összepároljuk, és beletesszük a zöldborsót is. Felöntjük 1 dl vízzel, sóval és tárkonnyal ízesítjük, a borsot csak a legvégén adjuk hozzá. Körülbelül 15 perc alatt majdnem készre főzzük.
  2. A megtisztított tojásokat felnegyedeljük, óvatosan a borsós pörköltalaphoz keverjük, és hozzáadjuk a tejfölt is. Így még egyszer felforraljuk. Galuskával tálaljuk.

Póréhagymás zöldborsóleves sajtos daragaluskával

Eddig szerettük, mostantól imádni fogjuk a zöldborsót!

Brokkolis-zöldborsós rigatoni

 

 

kaloria - CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.