Zöldségbrassói sült burgonyával

Meghámozzuk a sárgarépát és a petrezselyemgyökeret, feldaraboljuk. A cukkinit és a gombát megmossuk, szárazra töröljük, és ezt is hasonló méretű darabokra szabjuk. A paprikát félbevágjuk, kiszedjük az ereket és a magokat, majd ezt is felszeleteljük.

A vöröshagymát hámozzuk, finomra vágjuk, az olívaolajon megdinszteljük. Hozzátesszük a fokhagymát, egy percig együtt sütjük. Rátesszük a feldarabolt zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a majoránnával, és öt percig pároljuk együtt.

Felöntjük az alaplével, puhára főzzük. Ha már majdnem jók a zöldségek, hozzátesszük a fagyasztott zöldborsót is, és együtt készre főzzük.

A burgonyát alaposan megmossuk, kis kockákra vágjuk, és bő olajban kisütjük. Végül összeforgatjuk a zöldségraguval.

Zalai brassói paradicsommal és paprikával

kaloria - CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink