Minden zöldséget előkészítünk. A gombát felszeleteljük, a zellert vékonyan felkarikázzuk, a paprikát, a répát és a káposztát hajszálvékony szeletekre vágjuk. A fokhagymát és a gyömbért lereszeljük, a vöröshagymát nagyon apróra vágjuk. A csilit félbevágjuk, kimagozzuk, felkarikázzuk.
A tésztát kifőzzük.
A szósz hozzávalóit összekeverjük egy üvegben.
Egy nagy wokban maximális hőmérsékleten kevés olajon 20 másodpercig pirítjuk együtt a vöröshagymát, a fokhagymát és a gyömbért. Rádobjuk a paprikát, a zellert, a sárgarépát, pár percig sütjük. Ekkor jön hozzá a káposzta és a gomba, ezekkel is pár percig pirítjuk.
Hozzákeverjük a főtt tésztát és a szószt. Megszórjuk az összevágott hagymaszárral. Jól összeforrósítjuk, és már tálalhatjuk is.