Forrás: Pásztor Tünde

Zöldséges sütőtökragu rizzsel

Felkockázzuk a tököt. Egy kis felforrósított olívaolajon rázogatva roppanósra pároljuk. Kivesszük a serpenyőből, félretesszük. A sárgarépát meghámozzuk, a töknél jóval kisebb kockára vágjuk, a padlizsánt szintén. A lila hagymát is feldaraboljuk, az angol zellert felkockázzuk. A csilit vékonyan felkarikázzuk.

Öntünk még egy kis olajat a serpenyőbe, és puhulási sorrendben beletéve megpároljuk a többi zöldséget is. Végül hozzáforgatjuk a tököt is.

A rizst a szokásos módon megfőzzük. A tökmagot száraz serpenyőben megpirítjuk, összekeverjük a rizzsel.

Csirkeragu sütőtökkel és póréhagymával

Sütőtökös rizottó zsályával, tökmaggal, kék sajttal

kaloria 410 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink