Zöldséges kenyérpuding

Zöldséges kenyérpuding

A zöldségeket összevágjuk és olívaolajon megpirítjuk. A kenyér belét összedolgozzuk a tejszínnel, s beleütjük egy
tojás sárgáját. Összevegyítjük a pirult zöldségekkel, megszórjuk illatos friss fűszerekkel, s kivajazott, kerek tűzálló tálkában gőz fölött mintegy 15 perc alatt készre sütjük. Ha hagyományos sütőnk van, tegyünk bele egy tepsit, amibe ujjnyi magasan vizet töltöttünk, a pudingot pedig helyezzük a felső rácsra. Ha kész, óvatosan borítsuk ki, hogy megtartsa a tálka formáját.

kaloria 360 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

2 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.