Páclé
Csipkedjük le a kakukkfű levélkéit, morzsoljuk apróra a babérlevelet, majd tegyük a rozmaringgal, az olajjal, a citromhéjjal, a sóval és a borssal együtt egy tálba
Zöldséggel grillezett csirkenyársak
Vágjuk fel a csirkehúst 2 cm-es kockákra. Vágjuk félbe a paprikákat, távolítsuk el a magokat és a fehér ereket, azután aprítsuk 2 cm-es kockákra. A hagymát szeljük
6 vastag gerezdre, öblítsük le a koktélparadicsomot.
A nyársra először húzzunk egy koktélparadicsomot, majd váltogatva csirke- és paprikakockákat. A közepére egy gerezd hagyma kerüljön, a végére koktélparadicsomot
tűzzünk. A nyársakat tegyük 2 órára a pácba, közben többször forgassuk meg. Forrósítsuk fel a grillrácsot, és amikor már jó a parázs, tegyük fölé a nyársakat. Süssük 5-8 percig, majd fordítsuk meg, és folytassuk a sütést újabb 5-8 percig. Azonnal tálaljuk.