Zsályás zöldségnyárs

Zsályás zöldségnyárs

A zöldségféléket megtisztítjuk és falatnyi darabkákra vágjuk: a hagymákat negyedeljük, a cukkinit és a répát nem túl vékonyan felkarikázzuk, a zöldpaprikát cikkekre szeljük. A zöldségdarabokat és a gombát zsályalevelekkel váltakozva, szép színesen kis bambuszpálcákra húzzuk. Megsózzuk, majd a grillfűszerrel elkevert olajjal megkenjük és félórán át érleljük. Ezalatt néhányszor megforgatjuk és az alatta összegyűlő olajos levet újból rácsurgatjuk. Végül faszénparázs fölött (esetleg grillsütőben) megsütjük.

kaloria 240 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

2 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.