Forrás: Receptposta

Zsuzsa néni káposztája

FŐZÉS: 30 perc – ELŐKÉSZÍTÉS: 1 óra – SÜTÉS: 80 perc

  1. A savanyú káposztát félóráig vízben főzzük, utána leszűrjük. A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk. A szeleteket lisztbe mártjuk, majd kevés olajon hirtelen elősütjük.
  2. A visszamaradt olajban megsütjük enyhén sózva a vöröshagymát a felkarikázott kolbásszal. A rizst is megfőzzük. Egy tepsit kikenünk vajjal, megszórjuk morzsával. Első réteg: a káposzta fele, erre jön a rizs fele, utána a húsok, végül a kolbászos hagyma. Második réteg: a maradék rizs, majd a tetejére a maradék káposzta. Alufóliával letakarjuk, egy órán át sütjük.
  3. Levesszük a fóliát, lekenjük a tejföllel, ráreszeljük a sajtot, és készre sütjük.

Diókabátos csirkemell pikáns gyümölcsökkel és rizzsel

kaloria 730 CAL
ido 170 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Receptposta
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.