Körte, alma, szilva, füge – az ősz zamatos gyümölcsei még szebbé teszik ezt a hihetetlenül szép, színes évszakot. Ezeket a gyümölcsöket leginkább desszertekhez használjuk fel, pedig köretnek és salátának is nagyszerűek. A Vidék íze augusztus 28-án megjelent legfrissebb számában több receptet is hoztunk ezekkel a receptekkel és az iskolakezdésre is gondoltunk.

Almás receptek a pitén túl – Megjelent a Vidék íze új száma!

Iskolakezdés – Még a legnagyobb konyhatündéreknek sem tartozik a kedvenc tevékenységei közé a hajnali vagy kora reggeli, félálomban történő szendvicsgyártás, de a gyerekért ugye mindent, mindent megteszünk. Friss számunkban többek között az anyukáknak szeretnénk segítséget nyújtani. Mivel a legtöbben nem egy kis pékség mellett lakunk, mindig gond a friss kenyér, péksütemény. Arra biztatjuk önöket, süssenek otthon kiflit, zsemlét, fagyasszák le, így mindig kéznél lesz. Ajánlunk még pár remek krémet is hozzájuk.

Édes ősz – Sokféle süteményt sütöttünk az édes őszi gyümölcsökkel, szilvával, almával, körtével, fügével, ezeknek a nagy része reggelinek vagy tízórainak is kiváló. Almával, szőlővel és szilvával isteni főételeket is ajánlunk, próbálja ki az almás-gombás rakott krumplit, vagy a szilvás rakott csirkemellet.

Levesek, levesbetétek – Egy egyszerű zöldséglevest is laktatóbbá tehetünk egy izgalmas levesbetéttel és még finomabb lesz akkor, ha mi magunk készítjük ezt el. Legújabb számunkat azért is érdemes megvenni, mert sok finom, házias leves receptjével is készültünk, és ötletet adunk arra, hogy egy zöldséglevest, hogyan dobhatunk fel májgaluskával, vagy sajtgombóccal.

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.