Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: befőzés
9 éve
befőzés
lekvár
menta
szeder
szilva
Szilva-szeder lekvár mentával
30 CAL
135 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
gyümölcs
lekvár
Citromos-vaníliás almalekvár
80 CAL
45 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
gyümölcs
lekvár
zöldség
Narancsos-gyömbéres sütőtöklekvár
50 CAL
60 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
gyümölcs
zöldség
Narancsos birsalma chutney lila hagymával
80 CAL
35 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
lekvár
zöldség
Cukkinilekvár
170 CAL
50 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
zöldség
Gyors kovászos uborka
50 CAL
10 perc
Nehézség: 1
10 éve
Befőtt
befőzés
hagyományos
zöldség
Nyári csalamádé
40 CAL
30 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
gyümölcs
szósz, mártás
Sárgabarackcsatni
340 CAL
110 perc
Nehézség: 2
10 éve
befőzés
gyümölcs
lekvár
Cseresznyés ribiszkelekvár
430 CAL
55 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
dzsem
gyümölcs
Ribiszkezselé
280 CAL
55 perc
Nehézség: 1
1
...
4
...
10
Reszelt zöldség sütve – mindnyájan imádjuk
Keksziskola – mi már az adventre gondolunk
Befőzés
Penész a lekváron: megehetjük vagy dobjuk ki?
A világ legjobb aprósüteménye
Csipketea, az őszi-téli csodaital
4 tipp a tökéletes mézeskalácshoz
Kanalazható gyönyörűség
Egy tál dödölle, ettél belőle?
Párizsi – az elveszett ártatlanság
6 egyszerű trükk, hogy gyorsabban elkészüljön az ebéd