Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: velő
11 hónapja
csülök
főétel
hagyományos
pörkölt
sertés
velő
Velős csülökpörkölt
420 CAL
150 perc
Nehézség: 1
1 éve
disznóvágás
egytálétel
kolbász
velő
Kolbászhúsos velő
470 CAL
40 perc
Nehézség: 1
1 éve
gersli
gulyás
leves
velő
Gerslivel főtt velős gulyás
330 CAL
150 perc
Nehézség: 1
1 éve
Rántott
tojás
velő
velőrózsa
zsemlemorzsa
Velőrózsa rántva pikáns mártással
CAL
40 perc
Nehézség: 1
2 éve
előétel
pirítós
velő
Velős pirítós madársalátával és lila hagymával
260 CAL
20 perc
Nehézség: 1
5 éve
főétel
kolbász
tészta
ünnepi
velő
Velős ördöglángos másnapokra
810 CAL
120 perc
Nehézség: 1
5 éve
belsőség
főétel
pörkölt
sertés
velő
Velős toros pörkölt
340 CAL
175 perc
Nehézség: 2
1
Miért éppen kelkáposzta?
A kardamom, a fűszerek királynője
5 tipp, hogy tökéletes legyen a piskótatkerecs – alaprecepttel!
6 tipp a tökéletes sajtkrémleveshez
Már rég nem trendi a vegeta
Mi lehet az a brotvány?
Friss húsok ünnepe
Így hat a testedre, ha egy ideig hanyagolod a húst
9 spórolási trükk, ami jól jöhet süteménysütéskor
Így készíthetsz tökéletes főtt krumplit – lépésről lépésre!