Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: velő
2 éve
gersli
gulyás
leves
velő
Gerslivel főtt velős gulyás
330 CAL
150 perc
Nehézség: 1
2 éve
egytálétel
főétel
kolbász
velő
Kolbászhúsos velő
470 CAL
40 perc
Nehézség: 1
2 éve
csülök
főétel
hagyományos
pörkölt
sertés
velő
Velős csülökpörkölt
420 CAL
150 perc
Nehézség: 1
2 éve
főétel
kolbász
tészta
ünnepi
velő
Velős ördöglángos másnapokra
810 CAL
120 perc
Nehézség: 1
2 éve
belsőség
főétel
pörkölt
sertés
velő
Velős toros pörkölt
340 CAL
175 perc
Nehézség: 2
3 éve
lecsó
máj
sertés
sertésmáj
sertésvelő
velő
Velős máj lecsósan
220 CAL
30 perc
Nehézség: 1
1
Az örök élet titka
Megjelent a Vidék íze júliusi száma!
A hat legjobb nyári sütés nélküli torta
4 ok, hogy minden nap egyél málnát
Így tehetjük tönkre a krumplipürét - 7 dolog amire figyelni kell!
Magyaros
A legjobb receptek a gulyás szerelmeseinek
Így kombináld a sót a mézzel – elképesztő a végeredmény
Minden, amit a borsóról tudni érdemes
Cukkinikisokos: így használd a szezon egyik kedvenc zöldségét
Így lesz tökéletes a morzsasüti, azaz a crumble!