A jó brownie titka

Ha porlik, nem jó

A jó brownie kicsit ragacsos, krémes. Ha kiszárítjuk, akkor már egy nyögvenyelős kevert süti lesz belőle. Tehát nagyon oda kell figyelni a sütési időre. Nem egyformák sem a sütők, sem a tepsik, nekünk kell kikísérletezni, hogy mennyi időre van szükség. A legjobb, ha tíz perc múlva kivesszük a sütőből a sütőedényt, és alaposan tanulmányozzuk a brownie állagát. Ez nem piskóta, nem fog összeesni a sütő ajtajának nyitogatásától meg a kivételtől. Ha még nagyon folyós, akkor pár percre visszatoljuk. Ha a beleszúrt hurkapálcát tisztán húzzuk ki, akkor viszont már túlsütöttük, legközelebb rövidebb ideig kell sütni.

Brownie receptek a Vidék ízén!

Brownie-golyó

Cseresznyemousse-torta brownie-alappal

Erdei gyümölcsös brownie

Narancsos-sütőtökös brownie

Villámgyors brownie

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.