Nehéz lebeszélni a gyerekeket a vásárok, búcsúk, szabadtéri rendezvények egyik állandó finomságáról: a vattacukorról. Ezekben a különleges verziókban, már fagyi, cukorka, és palacsinta és kerülhet bele.

Cukorsokk: Vattacukros finomságok, amiket jobb nem megmutatni a gyereknek

Vattacukros palacsinta

A dolog lényege, hogy 6-8 amerikai palacsintát kisütnek, ezeket juharsziruppal, mézzel, vagy lekvárral meglocsolnak, majd a tetejére raknak egy közepes labdaméretű vattacukrot. Ezt megint lelocsolják a sziruppal, így a vattacukor elolvad, és a cukor ráfolyik a palacsintára. Látványos, az biztos.

Cotton Candy Pancakes

Cotton candy PANCAKES! 👏 You aren't ready for what happens when maple syrup is poured on top 🥞🎉 (Find it at Magic Hour Rooftop Bar & Lounge!) CREDIT: @hungryobsession on Instagram!

Közzétette: Food Network – 2019. június 28., péntek

Vattacukorba göngyölt fagylalt

Erre már tényleg nehezen találunk szavakat. Ebben az „édességben” a vattacukorból egy hatalmas lapot készítenek, aminek a közepébe cukorkát szórnak. Ezután jöhet a 3-4 gombóc fagylalt, majd a grillázs. Végül akár egy tortillát összehajtogatják a vattacukrot, amit kettévágva kínálnak.

[eadvert]

Cotton Candy Burrito

The cotton candy BURRITO that changed the world 🙏🍬🍭 Find it at Creamberry! CREDIT: @thelasvegasfoodie on Instagram!

Közzétette: Food Network – 2019. június 26., szerda

Vattacukros fagyi, ami nyalóka

Igen! Ilyen is van. Ehhez először egy gombóc fagyit pálcikára raknak, majd meghempergetik valamilyen apróra vágott mogyoróban, dióban. Ezután egyszerűen rákerül a vattacukor, a hagyományos módon, ahogyan mi is megvehetjük a búcsúban.

🚨 New item alert!!🚨 ICE POPS are made with your choice of strawberry, chocolate or coffee and coasted in a delicious topping. You can get it with cotton candy or without and it’s the perfect bite.Come try it while you can!🕰 : 12pm-10:30pm#creamberrylv

Közzétette: Creamberry – 2019. február 7., csütörtök

A Nyírség cukrászcsodája Szabolcsból

Penész a lekváron: megehetjük, vagy dobjuk ki?

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.