Friss számunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki találhasson benne újdonságot, trükköket, kipróbálandó recepteket. Az alapokkal kezdve kifaggattuk a főszakácsunkat, Sepsi Balázst a tojás- és a sonkafőzés titkairól (tudott még új dolgokat mondani bőven). Kalácsot pedig többfélét is sütöttünk, nem lesz könnyű a választás közöttük. A húsvéti asztalra mindig kerül legalább egyféle hideg előétel, saláta, kence, ilyesmit is kínálunk bőven. Arra is van sok ötletünk, hogy mihez kezdjenek az ünnep után megmaradt sonkával, tojással. Sándor Adrienn a kalácsok mellett fantasztikus húsvéti édességeket gyártott, nem csak finomak, hanem már a látványuk is meghozza a jó időt. Színesek, formásak, kívánatosak, és az elkészítésük sem bonyolult. Ezek mellé olvasóink leveleiből hagyományos süteményeket válogattunk, két régimódi kekszet, és három krémes gyönyörűséget.
A hétköznapokra pedig sok friss, zöldséges fogással készülünk, középpontban a karalábé és a medvehagyma. Bemutatunk egy csodálatos sonka-lelőhelyet, ahol mangalicatermékek kaphatóak, valamint egy kisvállalkozást, ahol mikrozöldségeket, ehető virágokat, ültetőcsomagokat vásárolhatunk.
Ma és a következő egy-két napban kedvcsinálónak és ízelítőnek felteszünk pár receptet a friss lapból. Egy különleges, ünnepi főfogást, egy csinos húsvéti desszertet, valamint egy nagyon egyszerű, ám annál finomabb medvehagymás egytálételt.