Nagy erőkkel készülünk a karácsonyra. A friss lapszámban többféle ünnepi menüt találnak. Sok süteményt is sütöttünk, a klasszikus bejgli helyett most másfajta diós és mákos kalácsokat kínálunk. Nagy adventi kekszválogatásunkkal megédesíthetik a várakozás heteit.

Megjelent a Vidék íze decemberi száma!

A decemberi számunkat úgy állítottuk össze, hogy találjanak benne recepteket a szűkkörű családi ebédekhez, vacsorákhoz és a nagyszabású, nagylétszámú ünnepi összejövetelekhez egyaránt. Akkor is, ha feszes a költségvetés, és akkor is, ha ilyenkor sokat költenek a menüre. A klasszikus bejgli helyett többféle diós-mákos kalácsot válogattunk az olvasóink által küldött receptekből. Ha a nagy bulik esetleg el is maradnak, egy-egy házi sütésű kekszválogatással megajándékozhatjuk a szeretteinket. Remek apróságokat válogattunk össze, van közöttük glutén-, tej- és cukormentes finomság is.

A decemberi rohanós hétköznapokra is vannak ötleteink. Tartalmas leveseket és többféle spagettit ajánlunk, ezek általában mindig nagy közszeretnek örvendenek, és bőven órán belül elkészül belőlük egy jó nagy adag.

A következő napokon kedvcsinálóként pár receptet itt is olvashatnak majd a friss lapból. A tejszínes-kapros harcsaleves, az aszalt sárgabarackkal töltött sertéskaraj, a tojásfehérjéből készülő gyümölcskenyerünk és a csokis-narancsos keksz leírása hamarosan itt is olvasható lesz.

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.