Magazin

5 laktató töltött krumpli - próbáljon ki egyet hétvégén!
A héjában sült burgonyát mindeni szereti, pláne fűszeres olvasztott vajjal és sült szalonnával. Az élvezeteket azonban fokozhatjuk, ha megtöltjük a krumplit juhtúróval, gombával, vagy akár tükörtojással.
Gyuri bácsi otthon marad, ezt kéri az idősektől is
A koronavírus-járvány terjedését úgy tudjuk megfékezni, ha betartjuk az előírásokat, és otthon maradunk – ezt üzeni Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember is az olvasóknak.
Egy hónap sincs már húsvétig, bár most szokatlan érzésekkel várjuk ezt az ünnepet. A családok a négy fal közé szorultak, viszont így nagyobb hangsúlyt kapott az otthoni főzés. A Vidék íze április magazinjából izgalmas desszerteket, főételeket készíthet el a családdal. Lapunkat nemcsak az újságos standokon, hanem a digitalstand.hu-n is megvásárolhatja.
Gyűjtemény
Mi kerüljön a rántott hús, a pörkölt, vagy a flekken mellé az asztalra? Mindegy, hogy rizst, zöldséget, krumplit, vagy gombócot készítene köretnek a hétvégén, mindenre van pár jó ötletünk! (Kattintson az étel nevére, és eljut a recepthez!)
Ízek nyomában
Juhászmetélt, Bácskai rizses hús, belga csokitorta... Sok-sok módon nevezzük el az ételeinket. Van, hogy a helyről, ahonnan ered, van, hogy egy népcsoportról. De honnan ered a pincepörkölt elnevezés? Mi jut róla az emberek eszébe, kik fogyasztották, és változott e valamit a recept az elmúlt években?

Ezek is érdekelhetnek