Magazin

Interjú
A legegyszerűbb étel is lehet felejthetetlen – vallja Halász Judit, aki gyerekként nem evett meg semmilyen levest, de egy jó libacombért beadta a derekát. Az egészséges konyha híve, ám ez nem azt jelenti, hogy egy finom salátára ne kerülhetne pirított szalonna.
Sok-sok recepttel
Kisasszony havától a Mikulásig készültük receptekkel olvasóinknak, a Vidék íze új különszámában! Olvasson bele tartalmunkba online, és keresse lapunkat az újságosoknál!
Becsengettek!
Vége a nyárnak, indul az iskola! Örök kérdés ilyenkor, hogy mégis mi kerüljön az uzsonnás zsákba? Hoztunk néhány különleges variációt, mert legyen szó szendvicsről, vagy házi péksüteményről, mindig finomabb az, amit otthonról visz az ember. (Kattintson az étel nevére a receptért!)

Ezek is érdekelhetnek