Tükröt tart a hazai borászatnak a TOP 100 magyar bor magazin, amely a legkiválóbb hazai borszakértőkből álló zsűri segítségével állította sorrendbe a legjobb magyar borokat.
A legegyszerűbb étel is lehet felejthetetlen – vallja Halász Judit, aki gyerekként nem evett meg semmilyen levest, de egy jó libacombért beadta a derekát. Az egészséges konyha híve, ám ez nem azt jelenti, hogy egy finom salátára ne kerülhetne pirított szalonna.
Kisasszony havától a Mikulásig készültük receptekkel olvasóinknak, a Vidék íze új különszámában! Olvasson bele tartalmunkba online, és keresse lapunkat az újságosoknál!
Vége a nyárnak, indul az iskola! Örök kérdés ilyenkor, hogy mégis mi kerüljön az uzsonnás zsákba? Hoztunk néhány különleges variációt, mert legyen szó szendvicsről, vagy házi péksüteményről, mindig finomabb az, amit otthonról visz az ember. (Kattintson az étel nevére a receptért!)
Itt van az ősz, itt van újra! De emiatt nem szabad bánkódni! A szőlő és a befőttek szezonja ez, ami most kezdődik, és amihez sok-sok recepttel készültünk a Vidék íze szeptemberi lapszámában. Ízelítő a tartalomból!
Zsírral, vagy vajjal? Mitől könnyíthetünk a tésztán? Milyen is, ha torta készül belőle? A nőiszeszély ma is népszerű sütemény, aminek ma már sok-sok verziója létezik!