Magazin

Nagy divatja van a házi kenyérsütésnek. Az igazán menők kovászos péktermékekben utaznak, de változatlanul sütünk azért időnként élesztővel is, nem mindig van idő és energia a kovászos alkotások pátyolgatására. Akár így, akár úgy készül, a frissen sült házi kenyerek mindig nagyon finomak, érdemes belevágni.
Imádjuk a palacsintát, ám sütni már nem mindenki szereti. Bizony egyik kedvenc desszertünk elkészítése számtalan buktatóval jár. A tészta leragadhat, elszakadhat. Íme néhány jól bevált tipp, amivel kiküszöbölheti ezeket a hibákat.
Az idén szerencsére remek a paradicsomtermés, örülhetnek a kiskerttulajdonosok, mert bőven van mit szüretelni. Amit meg nem eszünk meg frissen, érdemes elrakni, többek között azért is, mert nem csak a nyers, de a főtt paradicsom is tele van antioxidánsokkal
Szeretjük a pálcikás jégkrémeket, a könnyű, gyümölcsös változatok pillanatok alatt elkészíthetőek otthon, gyakorlatilag nulla költséggel, pár szem gyümölcsből, ízesítőanyagokból, nem érdemes készen venni.
Tudtad, hogy a kefir nem csak a fogyásban, de a rák megelőzésében is segíthet? De ezeken kívül még jó néhány pozitív hatása van a szervezetedre, ha rendszeresen fogyasztod!
Nincs annál jobb, mint amikor az ember azt csinálja, amit szeret. Vagy mégis? Ha mások is szeretik, amit csinál! A szakácsok esetén például ez – jó esetben – biztosan így van. Munkájukért csak hálásak lehetnek a vendégek. A jó szakács, séf és étterem minden esetben a kiválóságra törekszik, hogy a látogatók vissza is térjenek szívesen. Az is biztos, hogy a tehetséges munkaerőhöz foggal-körömmel ragaszkodnak a vendéglátó egységek, így kifejezetten vonzó és izgalmas karrierlehetőséget is jelent hasonló terepen dolgozni.

Ezek is érdekelhetnek