Nagy divatja van a házi kenyérsütésnek. Az igazán menők kovászos péktermékekben utaznak, de változatlanul sütünk azért időnként élesztővel is, nem mindig van idő és energia a kovászos alkotások pátyolgatására. Akár így, akár úgy készül, a frissen sült házi kenyerek mindig nagyon finomak, érdemes belevágni.
Magazin
Nincs annál jobb, mint amikor az ember azt csinálja, amit szeret. Vagy mégis? Ha mások is szeretik, amit csinál! A szakácsok esetén például ez – jó esetben – biztosan így van. Munkájukért csak hálásak lehetnek a vendégek. A jó szakács, séf és étterem minden esetben a kiválóságra törekszik, hogy a látogatók vissza is térjenek szívesen. Az is biztos, hogy a tehetséges munkaerőhöz foggal-körömmel ragaszkodnak a vendéglátó egységek, így kifejezetten vonzó és izgalmas karrierlehetőséget is jelent hasonló terepen dolgozni.