Hogy lenne az ősz szürke? Tele van színekkel és ízekkel! Novemberi lapszámunkban pedig be is mutatjuk őket! Ízelítő a Vidék íze legfrissebb tartalmából! Magazinunkat keresse az újságosoknál!

Birsben, céklában, és Márton-napi lakomákban gazdag november! – Megjelent a Vidék íze legfrissebb száma!

  • A birsalma sütve, főzve, kompótnak, savanyúnak, de sajtnak sem utolsó. Ha inspirációra lenne szüksége ahhoz, hogy mit főzzön belőle, akkor lapozza fel a Vidék íze novemberi lapszámát. Az alábbi receptet találja meg benne: birsalmás libamájpástétom.
  • Cékla, te bíbor szépség! Ezerarcú zöldségről beszélünk, amire sok-sok új recepttel készültünk! Nézzük is, hogy mivel: házi céklasaláta, káposztás céklaleves, céklaburger, céklás pizza, melegszendvics sült céklával.
  • Közeleg a Márton-nap! Az online oldalunkon és a friss lapszámunkban is sok-sok izgalmas recepttel készültünk olvasóinknak. Libamáj, libanyak, vagy libacomb? Ideje, hogy valóságos lakomát tálaljon Márton-napon! Kezdőknek is haladóknak is ajánljuk receptjeinket: hirtelen sütött libamáj, konyakos libamájkrém zöld fűszerekkel, ropogós libatöpörtyű és libazsír, libaraguleves borsóval, apró maceszgombócokkal, gyümölcsös-pisztáciás töltelékkel töltött sült liba, római tálban sütött kapros libapecsenye káposztával.
  • A liba után egy újabb zöldség, a káposzta következik. Az egytálételek nagyágyúja ő, ami a tűzhelyen, vagy a sütőben elkészítve is fenséges vacsora lehet. Nézzük milyen káposztás recepteket talál a legfrissebb Vidék íze magazinban: savanyított lila káposzta, zelleres káposztasaláta, kacsamájas káposztával töltött rántott palacsinta, kelkáposztás, lazacos lepény, párolt savanyú káposzta, savanyú káposztás halpörkölt, tyúkos káposzta.
  • Hatalmas sikert arattak a mozikban a Valami Amerika filmek. Mi lenne, ha most a konyhába is megigéznénk ezeket a filmeket? Novemberi lapunkban ugyanis egy Valami Amerikai almány lepénnyel készültünk önöknek!
  • Messze nem ez a vége, ám minden receptünket nem szeretnénk elárulni! Ám jöjjön még az öt kedvenc desszertünk neve a legfrissebb Vidék ízéből: mandulás-gyümölcsös morzsa, narancsos sarlott, Osztrák linzertorta, Rigó Jancsi, sütőtökös piskótarolád

vidék íze címlap november

Borban az igazság! – 10 étel, amihez bor is szükséges

8 mikrós trükk, ami minden háziasszony kedvence lesz

[eadvert]

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.